Mathias
& Laure
Mathias is een nieuwsgierige chef en een echte dromer: niets is voor hem genoeg of onmogelijk. Na een korte pauze na zijn opleiding in Ter Duinen, leerde hij de kneepjes van het vak bij Alfin Invent, werkte hij in het Felix Pakhuis als Chef Events en deed hij als Flying Chef op verschillende plaatsen ervaring. Zijn ambitie om uiteindelijk zijn eigen bedrijf te beginnen is er altijd geweest. Zo werd Kurieus in 2016 geboren.
​
Samen met zijn vriendin Laure, die ook van lekker eten houdt, die helpt waar kan en de organisatorische kracht is achter Kurieus, willen ze met Kurieus voor een complete culinaire ervaring zorgen. Hun verre reizen vormen de basis van hun gerechten en zorgen voor smaken met invloeden van over heel de wereld. Kurieus blijft niet bij de klassieke keuken maar experimenteert graag en gaat op zoek naar originele en krachtige smaken.
kreatief, eerlijk en gewoonweg lekker eten
No-nonsense feel good food steeds seizoensgebonden & altijd vers.
​
Het atelier in Beveren-Waas is onze uitvalsbasis, maar Kurieus komt tot bij u thuis, op uw bedrijf of op een andere locatie. We bieden workshops aan, private dinners, bedrijfsfeestjes en cateren op uw event, zowel privé als publiek. Elk event is persoonlijk en op maat aangepast. Kurieus werkt niet met een vaste menu maar gaat samen met de klant op zoek naar een passend idee met bijhorende gerechten.
PARTY & EVENTS
Trouwfeesten, communies, privé etentje, culinaire barbecue, ...
​
You name it!
COOKING CLASS
Samen met vrienden of collega's een leuke activiteit?
​
Get your hands dirty!
Wegens andere grote projecten bieden wij momenteel geen kookworkshops aan
Het Atelier
U bent ook steeds welkom in ons Atelier.
​
Hier bieden wij kookworkshops als leuke activiteiten onder vrienden & familie, teambuilding, you name it!
​
Op zoek naar een ruimte om te dineren in grote groep? Of gewoon op zoek naar een ruimte voor een leuke workshop? Aan onze tafels kunnen etentjes gehouden worden of de ruimte kan afgehuurd worden.
​
Contacteer ons voor de mogelijkheden.