1/3
Mathias 
& Laure

Mathias is een nieuwsgierige chef en een echte dromer: niets is voor hem genoeg of onmogelijk. Na een korte pauze na zijn opleiding in Ter Duinen, leerde hij de kneepjes van het vak bij Alfin Invent, werkte hij in het Felix Pakhuis als Chef Events en deed hij als Flying Chef op verschillende plaatsen ervaring. Zijn ambitie om uiteindelijk zijn eigen bedrijf te beginnen is er altijd geweest. Zo werd Kurieus in 2016 geboren.

Samen met zijn vriendin Laure, die ook van lekker eten houdt, die helpt waar kan en de organisatorische kracht is achter Kurieus, willen ze met Kurieus voor een complete culinaire ervaring zorgen. Hun verre reizen vormen de basis van hun gerechten en zorgen voor smaken met invloeden van over heel de wereld. Kurieus blijft niet bij de klassieke keuken maar experimenteert graag en gaat op zoek naar originele en krachtige smaken.

Kurieus_Laure%2520en%2520Mathias%2520(7)
Kurieus_Menu 3 (5).jpg
kreatief, eerlijk en gewoonweg lekker eten

No-nonsense feel good food steeds seizoensgebonden & altijd vers.

Het atelier in Beveren-Waas is onze uitvalsbasis maar Kurieus komt tot bij u op set. Wij staan voor een gevarieerd buffet met een grote focus op groenten, veeeel groenten. Telkens keuze uit verschillende salades, dagverse soep en een gevarieerd hoofdgerecht (met of zonder dessert). Telkens vers bereid de dag zelf en voldoende vegetarische opties. 

Contacteer ons voor onze verschillende productieformules

Referenties: Tabloo Margot, Panenka, Wenneker, Landvogel, Bounce Rocks, Odette Lunettes, Dagen zonder vlees tafelt, Geronimo, Hamlet, Initials LA., Katoen Natie,  Koeken Troef, Makro Cash & Carry, Profuomo, OONA, Potemkino Port, Samen voor Kruibeke, The Breakfast Club, Universiteit Gent, Caviar, DPG Media, BARàBAZ, Eyeworks Film & TV Drama, Instituut voor Tropische Geneeskunde

Kurieus naar meer?