1/4
Mathias 
& Laure

Mathias is een nieuwsgierige chef en een echte dromer: niets is voor hem genoeg of onmogelijk. Na een korte pauze na zijn opleiding in Ter Duinen, leerde hij de kneepjes van het vak bij Alfin Invent, werkte hij in het Felix Pakhuis als Chef Events en deed hij als Flying Chef op verschillende plaatsen ervaring. Zijn ambitie om uiteindelijk zijn eigen bedrijf te beginnen is er altijd geweest. Zo werd Kurieus in 2016 geboren.

Samen met zijn vriendin Laure, die ook van lekker eten houdt, die helpt waar kan en de organisatorische kracht is achter Kurieus, willen ze met Kurieus voor een complete culinaire ervaring zorgen. Hun verre reizen vormen de basis van hun gerechten en zorgen voor smaken met invloeden van over heel de wereld. Kurieus blijft niet bij de klassieke keuken maar experimenteert graag en gaat op zoek naar originele en krachtige smaken.

kreatief, eerlijk en gewoonweg lekker eten

No-nonsense feel good food steeds seizoensgebonden & altijd vers.

Het atelier in Beveren-Waas is onze uitvalsbasis, maar Kurieus komt tot bij u thuis, op uw bedrijf of op een andere locatie. We bieden workshops aan, private dinners, bedrijfsfeestjes en cateren op uw event, zowel privé als publiek. Elk event is persoonlijk en op maat aangepast. Kurieus werkt niet met een vaste menu maar gaat samen met de klant op zoek naar een passend idee met bijhorende gerechten.

PARTY & EVENTS

Trouwfeesten, communies, privé etentje, culinaire barbecue, ...

You name it! 

CREW CATERING

Lekker eten op jouw filmset?

Lunch, dinner of meerdere dagen en zelfs weken? 

Flexibel as hell! 

COOKING CLASS

Samen met vrienden of collega's een leuke activiteit? 

Get your hands dirty!

Dinner at Home

Wil je graag een stressvrij etentje bij je thuis, zonder de zorgen voor het eten, de rommel en de afwas achteraf? Niet  op zoek naar een babysit maar gewoon gezellig thuis op restaurant?

Van augustus tot oktober bieden wij een Dinner at Home aan op zaterdag & zondag.

3 formules op maat van jouw wensen. 

Elke maand een nieuw menu, een reis door de continenten. 

Kurieus_Tafel aankleding (11).jpg

Referenties: Tabloo Margot, Panenka, Wenneker, Landvogel, Bounce Rocks, Odette Lunettes, Dagen zonder vlees tafelt, Geronimo, Hamlet, Initials LA., Katoen Natie,  Koeken Troef, Makro Cash & Cary, Profuomo, OONA, Potemkino Port, Samen voor Kruibeke, The Breakfast Club, Universiteit Gent, Woestijnvis, ea

Kurieus naar meer?

Kurieus BV

BTW BE 0726.385.092

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Glazenleeuwstraat 33
9120 Beveren

info@kurieus.be

0484081928

©2019 by Kurieus